Mijn ontwikkelingen geven jouw project resultaat.

Over Wesley

Mijn naam is Wesley van Eck, ik ben 27 jaar oud en ik woon sinds 2017 samen met mijn verloofde, 2 katten en hond in Vuren. Ik ben opgegroeid in Haaften en ben gek op zelfontwikkeling, lezen en Scandinavië.

Na mijn opleiding bij ’t Vakcollege het Gilde in Gorinchem ben ik enkele jaren door gaan leren aan het ROC Rivor in Tiel. Tijdens en na deze opleidingen heb ik mijn vakkennis 7 jaar lang bij diverse werkgevers in het hekwerk toe mogen passen om zo meer ervaring op te mogen doen.

In 2019 veranderde mijn focus en ben ik opgeleid tot 3D Technisch Tekenaar bij een carrosseriebedrijf. Ik merkte hoe cruciaal een goede werkvoorbereiding is en hoeveel tijd en kosten hiermee bespaard kunnen worden en doe dit werk nu al 3 jaar met veel enthousiasme.

Vanuit deze gedachtengang ben ik Van Eck Industrial Design gestart. Ik bied graag mijn ondersteuning aan jou aan. Of je nu opzoek bent naar een vertaling van jouw idee of de werkvoorbereiding wilt uitbesteden van jouw project? Ik zorg ervoor dat jij jouw project met succes bekroont.

Mijn brede kennis maakt het mogelijk om jouw wens vakkundig te kunnen behandelen. Omdat ik zowel ervaring heb met het ontwerpen als realiseren maakt dat jij bij Van Eck Industrial Design een totaaloplossing mag verwachten. Kwaliteit, vakwerk en duidelijke communicatie zijn mijn kernwaarden!

Bereikbaarheid

Adres

Esdoornlaan 3 in Vuren

WhatsApp